Over de Storyteller

Storytelling is a way of life


Elke dag opnieuw is het een strijd om niet te schrijven met een glimlach op mijn gezicht. Meestal faal ik; dit zien mijn klanten in de teksten die ik voor hen schrijf.


Mijn zonde is dat ik zoveel van schrijven houd, dat ik altijd met een pen, papier en mijn phablet rondloop om inspiratie en ideeën vast te leggen.

Een uitstekende storyteller kijkt in het hart en de ziel van mensen en ziet in een oogwenk de business spirit van organisaties. Vervolgens begint het magische gedeelte, de storyteller zet het verhaal op papier.


Ik bijt mij graag vast in:

 

1) Strategische teksten

Vanwege mijn opleiding, Beleid, Communicatie en Organisatie, ben ik een kei in het schrijven van strategische teksten. Ik beschik over de nodige kennis op marketingcommunicatiegebied, denk hierbij aan content strategie, social media, SEO, positionering- en profileringvraagstukken. 

 

2) Mooie verhalen met diepgang

Ik verdiep mij dagelijks in levensvragen en concepten zoals: waarheid, ethiek, compassie en zingeving. Ik schrijf daarom graag content die mensen inspireren om te reflecteren, te contempleren en bewust(er) te leven.

Opleidingen

 

BELEID, COMMUNICATIE & ORGANISATIE

Masterdiploma Sociaal - Culturele wetenschappen (Beleid, Communicatie en Organisatie) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar ik leerde hoe organisaties, overheid en civil society opereren en met elkaar interacteren

 

INFORMATIEF SCHRIJVEN & STORYTELLING

Certificaat Informatief Schrijven aan de Hogeschool van Journalistiek in Utrecht

 

Cursussen

 

MEDITATIE TRAINING

Sinds 2006 train ik mijn geest en bestudeer ik de Tibetaans Boeddhistische filosofie. Dit doe ik onder begeleiding van erkende boeddhistische leraren

 

HUMAN DYNAMICS  

Online training ‘The 5 Wisdoms Human Dynamics system’ bij het Five Wisdoms Institute in de Verenigde Staten


BOEDDHISME

Certificaat 'Buddhism Trough its Scriptures' aan de Harvard University via edX online cursussen.


Persoonlijke Blog

 

Binnenkort kun je hier doorlinken naar mijn Persoonlijke Blog: Spiritual-Storytelling.com

 

  • Mooie verhalen met diepgang
  • Verhalen over bewust leven
  • Verhalen over Persoonlijk leiderschap
  • Verhalen over bewust ondernemen
  • Journaling technieken